Följer ni oss?

Vilken tur våra kunder har! Torsdag-lördag 26/4-28/4-18 firar vi in våren och bjuder våra kunder på 25% rabatt på Michael Kors. Perfekt studentpresent eller varför inte passa på att haffa dig själv en ny favorit?
🌼
🌼
🌼
Erbjudandet gäller endast angivet datum. Gäller ej vid inlösen av presentkort (undantaget Hessle City presentkort)
... Se merSe mindre

Titta på Facebook

·Dela

Kolla vilket fint halsband vi tillverkat till Junis mamma! Juni rockar en extra kromosom så mamma ville ju inte vara sämre 😊 ... Se merSe mindre

Titta på Facebook

·Dela

Kolla in Gullgruvan senaste spaning. Dom är helt underbara! Och vet du vad det bästa är? Du kan skaffa din egen underbaring hos oss på Guldsmedjan. Välkommen ♥️ ... Se merSe mindre

Les Georgettes = 🍑🍦🍪

Titta på Facebook

·Dela

HJÄRTAT I GULDSMEDJANS VERKSAMHET

Som företagsnamnet antyder så kretsar en stor del av vår verksamhet kring just smedjan. Vår erfarna guldsmed designar och tillverkar smycken på frihand såväl som efter Dina speciella önskemål. Vi är alltid öppna för nytänkande och förslag. Har du gammalt guld som du inte använder, ta det med dig och gör ett nytt spännande smycke.

Vigsel och förlovningsringar är något vi specialiserat oss på. Vi tillverkar egna modeller och givetvis också ringar helt enligt din vision. Det är alltid väl värt ett besök hos Guldsmedjan i Hässleholm, speciellt om du går i förlovnings- eller giftastankar.

Ring gärna och boka en tid så att vi säkert kan rikta all vår uppmärksamhet och fokus åt just dig.

Loading Images
wpif2_loading
vara_egna_design--18
vara_egna_design--19
vara_egna_design--20
vara_egna_design--21
vara_egna_design--22
vara_egna_design--23